ILP-group

Toimimme maalla, merellä ja ilmassa

Kattava, maailmanlaajuinen agenttiverkostomme palvelee teitä niin meri-, lento- kuin maantiekuljetuksissakin. Tarvittavat jatkokuljetukset hoidamme omalla sekä yhteistyökumppaneidemme kalustolla turvallisesti ja laadukkaasti perille asti.


Kun omin silmin näkee, niin uskoo

Merirahdeissa meiltä luonnistuu niin FCL- kuin LCL-toimitukset. Olemme erikoistuneet myös vaativiin erikoiskuljetuksiin, tiedämme miten kriittinen tekijä aika voi olla joidenkin tuotteiden osalta, miten lämpötilan täytyy pysyä sovitulla tasolla, että tuotteet ovat vastaanottajalla juuri sellaisina kuin halutaan. Jos tuotteet tarvitsevat väliaikaisen kodin, ovat tasokkaat varastointipalvelut yksi vahvuuksistamme. Tervetuloa paikan päälle, kun omin silmin näkee, niin uskoo. 

Lentorahdit

Vantaan toimipisteemme sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä, joten hoidamme lentorahdit nopeasti ja luotettavasti. IATAn jäsenenä tarjoamme lentorahdit myös kilpailukykyiseen hintaan. Hoidamme myös kaikki tarvittavat pakkaus-, nouto-, jakelu- sekä huolintapalvelut.

Amurinleopardi palaa kotiin

Olemme olleet mukana Korkeasaaren eläinkuljetuksissa jo vuosia ja kuljettaneet monenlaisia eläimiä. Esimerkiksi keväällä 2014 varmistimme, että harvinaisen amurinleopardin matka Skotlannista Korkeasaareen sujui mukavasti ja syksyllä 2015 lumileopardi pääsi turvallisesti perille Itävallan Salzburgiin.

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAAASIAKASPALVELU – Lento- ja merirahti

Albert Nokelainen

Albert Nokelainen
Konttirahdit & projektit
p. +358 40 537 0903

FIENRUEE

Suvi Vitale

Suvi Vitale
Lentorahti & LCL vienti
p. +358 40 161 8848

FIEN

Susanna Peltola

Susanna Peltola
Lentorahti & tuonti
p. +358 40 773 2629

FIEN