Huolintapalvelut

Yksi hoitaa kaiken.Ilp.

Voit jättää tuonti- ja vientihuolintaan liittyvät yksityiskohdat meille. Me huolehdimme kaikesta puolestasi. Jos kaipaat pätevää ja asiantuntevaa apua, soita meille, olet varmoissa käsissä.

HUOLINTAPALVELUMME

  • Tuontitullaus, tullauspalvelut Suomessa
  • Vientiselvitys
  • Tuonti- ja vientihuolinta
  • Tullipassitukset
  • Tullivarastointimenettelyt

Laatua, joka toimii

Tuonti- ja vientihuolinta tarkoittavat tavaran tullaamista, vientiselvityksen tekoa, dokumenttien ja tietojen tarkistusta, kuljetuksen sekä mahdollisen varastoinnin miettimistä. Huolinta onkin usein näiden eri logistiikkapalveluiden yhdistämistä.

YKSITYISKOHTIEN HALLINTAA

Huolinta vaatii myös ymmärrystä toimitusehdoista, tullikoodeista, rajoituksista ja erityismenettelyistä. Digitalisaation myötä myös asiakirjaliikenne tullin kanssa hoidetaan nykyisin suuremmalta osin sähköisessä muodossa.  

AMMATTILAISEN KANSSA PÄÄSET HELPOMMALLA

Toimitusketjujen hallinta muuttuvassa maailmassa vaatii  nopeaa reagointia, asiantuntevaa henkilöstöä, resursseja ja teknologiaa. Tämän takia kannattaa ulkoistaa huolinnan toiminnot meille ja voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Pikkupanda

Olemme olleet mukana Korkeasaaren eläinkuljetuksissa jo vuosia ja kuljettaneet monenlaisia eläimiä. Esimerkiksi keväällä 2022 varmistimme pikkupanda Salijan turvallisen toimituksen uuteen kotiin Korkeasaareen. 

Pikkupandat kuuluvat EEP-suojeluohjelmaan. Eläinten siirrot Korkeasaareen tapahtuvat monesti osana suojeluohjelmia, joilla turvataan uhanalaisten eläinlajien tulevaisuutta.


OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAA ASIAKASPALVELU – Huolinta

Tea Varuskivi

Tea Varuskivi
Vantaa
p. +358 40 525 5465

FIENRU

Susanna Peltola

Susanna Peltola
p. +358 40 773 2629

FIEN