ILP-group

Venäjä, Venäjä, Venäjä

Venäjän kauppa vaatii osaamisen lisäksi myös vankkaa käytäntöjen ja tapojen tuntemusta. Pitkän kokemuksemme myötä varmistat, että niin kaikki kuljetukseen, varastointiin kuin tullaukseenkin liittyvä sujuu ongelmitta. Me mahdollistamme asiakkaillemme myös ruplapohjaisen kaupankäynnin Venäjälle ilman asiakkaan etabloitumista.


Varma on aina varmaa 

Venäjällä hoidamme kuljetus- ja varastointipalvelujen lisäksi deklarointi- ja tullauspalvelut. Pitkä kokemuksemme tulliyhteistyöstä nopeuttaa ja varmistaa, että homma sujuu ajallaan ja oikein. 

Autamme myös tarvittavien vientiasiakirjojen laadinnassa, sillä pienikin virhe voi kostautua kuluina ja viiveenä. Pahimmillaan väärinlaadittujen asiakirjojen osalta voi seurata salakuljetussyyte ja tavaran haltuunotto ja myynti valtion piikkiin. Varmistamme tulliasiakirjat ennen tavaran lähetystä ja soitamme vielä perään. 

Me mahdollistamme asiakkaillemme ruplapohjaisen kaupankäynnin Venäjälle ilman asiakkaan etabloitumista. Usein kauppa on jo kotona eli sekä tuote että ostaja ovat jo valmiina, mutta vientiyritykseltä uupuu vain tarvittava osaaminen hoitaa tullaukset ja ruplapohjainen rahaliikenne. Ei hätää, ILP-Group hoitaa koko teknisen maahantuonnin alusta loppuun, 100%:sti lain mukaisesti.

PALVELUMME VENÄJÄLLÄ

KAUTTAKULKU-
LIIKENNE

KATSO LISÄÄ

TULLAUS-
PALVELUT

KATSO LISÄÄ

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAAASIAKASPALVELU – Palvelut Venäjällä

Kuuno Lukka

Kuuno Lukka
p. +358 400 627 555

FIENRU