ILP-group

Itämaan taitajat

Oman katetun vaunukalustomme myötä kuljetukset onnistuvat yhdellä raideleveydellä Suomesta Venäjän kautta aina Mongoliaan asti. Meillä on suora rautatieyhteys Kotkan terminaaleihimme ja vaikka koko juna saadaan purkuun tai lastaukseen kerralla.


Oma kalusto, katetut vaunut

Oman katetun vaunukalustomme myötä pystymme kuljettamaan suuretkin volyymit Venäjälle ja IVY-maihin ja aina aikataulussa. Yhteinen raideleveys, kattava raideverkosto ja sujuva liikennöinti luovat hyvän perustan rautatiekuljetuksille Suomesta Venäjälle sekä muihin IVY-maihin aina Mongoliaan asti. Myös paluusuunta onnistuu! Meillä on suorat sopimukset Suomen ja Venäjän valtioiden rautateiden kanssa, joten hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. 

Muut kotimaiset rautatiekuljetukset hoidamme joko VR-konsernin tai osakkuusyhtiömme Fenniarail Oy:n kanssa.

Rautatierahdit

Kotkan toimipisteemme palvelee rautateitse Venäjälle ja IVY-maihin suuntautuvaa liikennettä. Terminaalimme Mussalon satamassa on suunniteltu rautatieliikenteen näkökulmasta. Terminaali ja muut tilat sopivat erinomaisesti myös vaativiin projektilastauksiin. Hoidamme rautatiekuljetukset omalla sekä yhteistyökumppaneidemme kalustolla.

RAUTATIELOGISTIIKAN PALVELUMME

  • Oma vaunukalustomme on valmistunut vuosina 2004-2013, 138 m3 katettuja vaunuja mallia 11-280
  • Muut vaunutyypit (ylileveä tai ylipitkä kuljetus, hopper/siilovaunut yms.) pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa
  • Myös etukuljetukset, terminaalipalvelut, lastaukset ja vientihuolinta

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAAASIAKASPALVELU – Rautatie

Svetlana Rynty

Svetlana Rynty
p. +358 207 210 517

FIENRU

Susanna Peltola

Susanna Peltola
p. +358 207 210 516

FIEN