ILP-group

Rautateiden taitajat

Oman katetun vaunukalustomme myötä kuljetukset onnistuvat yhdellä raideleveydellä Suomesta Venäjän kautta aina Mongoliaan asti. Suora rautatieyhteys Kotkan terminaaleihimme mahdollistaa sujuvat vaunujen purut ja lastaukset.


Oma kalusto, katetut vaunut

Oman katetun vaunukalustomme myötä pystymme kuljettamaan suuretkin volyymit Venäjälle ja IVY-maihin ja aina aikataulussa. Yhteinen raideleveys, kattava raideverkosto ja sujuva liikennöinti luovat hyvän perustan rautatiekuljetuksille Suomesta Venäjälle sekä muihin IVY-maihin aina Mongoliaan asti. Myös paluusuunta onnistuu! Meillä on suorat sopimukset Suomen ja Venäjän valtioiden rautateiden kanssa, joten hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Lastaukset ja purut hoituvat ammattitaidolla omissa rautatieterminaaleissamme.

Rautateitse Kotkan kautta maailmalle

Kotkan toimipisteemme palvelee rautateitse Kotkan Mussalon sataman kautta maailmalle kulkevia suomalaisen teollisuuden vientitoimituksia. Terminaalimme Mussalon satamassa on suunniteltu rautatieliikenteen näkökulmasta. Terminaalit ja muut tilat sopivat erinomaisesti myös vaativiin projektilastauksiin. Hoidamme rautatiekuljetukset omalla sekä yhteistyökumppaneidemme kalustolla.

RAUTATIELOGISTIIKAN PALVELUMME

  • Oma vaunukalustomme on valmistunut vuosina 2004-2013, 138 m3 katettuja vaunuja mallia 11-280
  • Uusimmat vaunuinvestointimme teimme vuonna 2020, jolloin hankimme 20 kpl 158m3 katettuja vaunuja.
  • Muut vaunutyypit (ylileveä tai ylipitkä kuljetus, hopper/siilovaunut yms.) pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa
  • Myös etukuljetukset, terminaalipalvelut, lastaukset ja vientihuolinta
  • Lisätietoja löydät meidän palvelupaikkakuvauksesta

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAAASIAKASPALVELU – Rautatie

Svetlana Rynty

Svetlana Rynty
p. +358 40 758 6137

FIENRU

Susanna Peltola

Susanna Peltola
p. +358 40 773 2629

FIEN