ILP-group

Meidän tehtävämme on säästää rahaa ja aikaa

Joskus on tärkeämpää kysyä mitä rahalla saa kuin paljonko kuutio maksaa. Tavara on saatava ajoissa laivaan, myös sesonkiaikaan, jolloin konttipula vaivaa. Voimme vakuuttaa, että näissä hommissa pitkästä kokemuksesta, toimivista prosesseista ja hyvistä suhteista ei ole ainakaan haittaa. Meillä on vuosikymmenien kokemus, asiakkaillemme se tarkoittaa ymmärrystä pientenkin yksityiskohtien merkityksestä.


Pieni virhe voi tulla kalliiksi

Uskomme että laatu ja palvelu maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti. Yksikin viallinen erä tai korvausvaatimukset lähetyksen saavuttua perille ovat tekijöitä, joilta haluamme asiakkaidemme välttyvän. Varmistamme joka kohdassa että homma toimii.

Kaikilla työntekijöillämme on älypuhelimet siksi, että he voivat välittömästi reagoida ja kuvata mahdollisen virheen jo ennen kuin lähetys lähtee eteenpäin. Ajoissa havaittu virhe on huomattavan paljon edullisempaa korjata jo lähtösatamassa kuin vasta perillä. Ja siinä samalla vältetään myös reklamaatiot ja toimitusviiveet. Terminaalimme palvelee asiakkaitamme joustavasti arkipäivisin 24h vuorokaudessa - maanantaista klo 06:00 - lauantaihin klo 06:00, näin saamme tuotteet eteenpäin nopeasti ja joustavasti.

Sopiva kalusto, sopivat tilat

Meillä on käytössä monipuolinen trukki- ja nostokalusto ulkona ja sisällä. Muuntojoustavat tilamme on suunniteltu monenlaiseen tavarankäsittelyyn. Kun tilat ja kalusto on kunnossa, homma toimii. 

Vaunu purkuun / lastaukseen kerralla

Rautatieterminaalimme sijaitsee Kotkassa, joten varastoomme on suora raideyhteys. Kotkan toimipisteemme Mussalon satamassa on erikoistunut metsäteollisuus- sekä muiden kontitettavien tuotteiden käsittelyyn. Palvelumme kattavat myös kaikki huolinta- ja rahtipalvelut. 

Kontituspalvelut – LoadPlate

LoadPlate -laitteemme palvelevat vientiteollisuuttamme ja varmistavat mm. metsäteollisuuden vientikontitukset ja erilaiset projektikontitukset turvallisesti ja tehokkaasti. Tuotteet lastataan konttiin tiiviisti ja ilman vaurioita, joten myös tilankäyttö on optimaalista. 

METSÄTEOLLISUUDEN PALVELUT

  • Vientiselvitykset
  • Lastin purkaus
  • Välivarastointi
  • Kontitus
  • Tyhjät kontit omaan terminaaliin
  • Toimitukset satamaan odottamaan lastausta
  • Dokumentit
  • Meiltä myös varastologistiikkapalvelut!

Katso LoadPlate-lastauslaitteen esittelyvideo

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAAASIAKASPALVELU – Metsäteollisuus

Kotkan päivystysnumero

Kotkan päivystysnumero

Sahatavaran terminaalipalvelut arkipäivisin 24h

(Ma klo 06:00 - La klo 06:00)

Klo 08-16 p. +358 207 210 530
Klo 16-08 p. +358 40 758 6132

Tom Stenroth
Kotka
p. +358 40 758 6133

FIEN

Jaakko Pohjanvaara

Jaakko Pohjanvaara
Vantaa & Kotka
p. +358 40 586 3111

FIENRU