Metsäteollisuuden palvelut

Meidän tehtävämme on säästää rahaa ja aikaa

Joskus on tärkeämpää kysyä mitä rahalla saa, kuin paljonko kuutio maksaa. Tavara on saatava ajoissa laivaan, myös sesonkiaikaan, jolloin konttipula vaivaa. Voimme vakuuttaa, että näissä hommissa pitkästä kokemuksesta, toimivista prosesseista, innovatiivisista IT-ratkaisuista ja hyvistä suhteista ei ole ainakaan haittaa. Asiakkaillemme pitkäaikainen kokemuksemme tarkoittaa ymmärrystä pientenkin yksityiskohtien merkityksestä.


Pieni virhe voi tulla kalliiksi

Uskomme että laatu ja palvelu maksavat itsensä takaisin moninkertaisesti. Yksikin viallinen erä tai korvausvaatimukset lähetyksen perille saavuttua ovat tekijöitä, joilta haluamme asiakkaidemme välttyvän. Varmistamme jokaisessa kohdassa että homma toimii.

Sopiva kalusto, sopivat tilat

Meillä on käytössä monipuolinen trukki- ja nostokalusto ulkona ja sisällä. Muuntojoustavat tilamme on suunniteltu monenlaiseen tavarankäsittelyyn. Kun tilat ja kalusto on kunnossa, homma toimii. 

Vaunu purkuun / lastaukseen kerralla

Rautatieterminaalimme sijaitsee Kotkassa, joten varastoomme on suora raideyhteys. Kotkan toimipisteemme Mussalon satamassa on erikoistunut metsäteollisuus- sekä muiden kontitettavien tuotteiden käsittelyyn. Palvelumme kattavat myös kaikki huolinta- ja rahtipalvelut. 

Kontituspalvelut – LoadPlate

LoadPlate -laitteemme palvelevat vientiteollisuuttamme ja varmistavat mm. metsäteollisuuden vientikontitukset ja erilaiset projektikontitukset turvallisesti ja tehokkaasti. Tuotteet lastataan konttiin tiiviisti ja ilman vaurioita, joten myös tilankäyttö on optimaalista. 

METSÄTEOLLISUUDEN PALVELUT

  • Vientiselvitykset
  • Lastin purkaus
  • Välivarastointi
  • Kontitus
  • Tyhjät kontit omaan terminaaliin
  • Toimitukset satamaan odottamaan lastausta
  • Dokumentit
  • Meiltä myös varastologistiikkapalvelut!

Katso LoadPlate-lastauslaitteen esittelyvideo

OTA YHTEYTTÄ

LÄHETÄ VIESTI

SOITA TAI MEILAA ASIAKASPALVELU – Metsäteollisuus

Kotkan päivystysnumero

Kotkan päivystysnumero

Sahatavaran terminaalipalvelut

arkipäivisin (klo 06:00 - klo 22:00).

Klo 08-16 p. +358 207 210 530
Klo 16-22 p. +358 40 758 6132

Tom Stenroth

Tom Stenroth
Kotka
p. +358 40 758 6133

FIEN

Jaakko Pohjanvaara

Jaakko Pohjanvaara
Vantaa & Kotka
p. +358 40 586 3111

FIENRU